гражданска отговорност лого
052 603369 на цената на един градски разговор
Безплатна доставка на полицата Заплащане на куриера само при получаване

Представители

Като представители на всички застрахователни компании в България вярваме, че добрият застрахователен посредник трябва да е близо до своите клиенти.

Нашият сайт zastrahovateli.bg дава възможност лесно да се сравняват цените на застрахователните продукти към различни застрахователни компании, като екипа ни от добри професионалисти помага на нашите клиенти да изберат най-добрата оферта за тях.

Сключвайки застрахователни договори чрез нас, като представители на застрахователните компании всеки наш клиент получава бързо, качествено и компетентно обслужване от нашите служители, като могат да разчитат на нас за съдействие относно регистриране на застрахователно събитие – информация, компетентен съвет и помощ за изпращане на съответните органи на реда на местопроизшествието, както и цялостна подготовка на всички документи по завеждане на щета.

Нашата цел е да предоставяме и насочваме нашите клиенти да направят своя избор за най-добрите застраховки на водещи застрахователни компании.

С цел разширяване дейността ни, търсим представители в цялата страна, които да се присъединят към нашия застрахователен брокер и заедно да създадем единен, качествен, работещ и енергичен екип.

За да заявите желание за франчайзинг, моля изпратете запитване на:
broker@zastrahovateli.bgгражданска отговорност от ЗАД Викториягражданска отговорност от Армеецгражданска отговорност от Булстрадгражданска отговорност от ДЗИгражданска отговорност от Евроинсгражданска отговорност от Дженералигражданска отговорност от Булинс
гражданска отговорност от ЗАД ХДИгражданска отговорност от Интерамерикангражданска отговорност от ЛевИнсгражданска отговорност от ОЗКгражданска отговорност от Уникагражданска отговорност от Български имоти