гражданска отговорност лого
052 603369 на цената на един градски разговор
Безплатна доставка на полицата Заплащане на куриера само при получаване

?ЗЧ?СЛЕТЕ САМ? ЦЕНАТА НА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ

Лесен и бърз начин да изчислите сами цената на Гражданска отговорност

В крак с новите технологии и с цел улесняването на потребителите на пазара , масово навлиза услугата за сключване на он- лайн застраховка гражданска отговорност. По този начин много лесно и удобно можете сами да изчислите стойността на своята гражданска отговорност.Така удобството интернет навлиза и в застрахователната област и улеснява клиента за си при необходимостта от сключването на този вид застраховка. Най-важното обаче е, че обикновения потребител пести време и печели удобство за сключването на своята гражданска отговорност.

Какви мерки се вземат за неплатилите Гражданска отговорност ?

Някой шофьори отказват да направят застраховка гражданска отговорност на автомобилите си. Към момента органите на КАТ умуват как по-драстично да бъде затегнат контрола за нарушителите без гражданска отговорност.
Предложено е камерите да следят и за липса на гражданска отговорност. Друг вариант е начисляването на глоба за всеки ден без направена гражданска отговорност . Такава практика има в някой чужди страни, относно този вид застраховка. Кой обаче ще отговаря за контрола на този тип санкции . На тези и останалите въпроси може да очакваме отговори.

Какви бонуси се дават при направена Гражданска отговорност

Все повече застрахователни компании стимулират своите клиенти да направят задължителната застраховка гражданска отговорност именно при тях. Бонусите при сключване на гражданска отговорност са под различна форма- талони за гориво, намаления, безплатни технически прегледи, процентни отстъпки и др.
Много голяма част от тези стимули за гражданска отговорност са за сметка на самите брокерски компании. Те не ощетяват обикновените потребители .
Конкуренцията в този бранш по време на кампания по гражданска отговорност е една застрахователна надпревара.


Може би ще ви е полезно и:

 • Полицата Гражданска отговорност няма да поскъпва
 • Очаквания за застраховката „Гражданска отговорност”
 • Безплатно обновяване на софтуера на автомобили БМВ Х 5 и БМВ Х 6
 • Писмо от Гаранционния фонд за липсата на сключена полица Гражданска отговорност
 • 600 000 автомобила у нас без сключена полица Гражданска отговорност.
 • Обхватът на Гражданската отговорност в България и Европа
 • Населението в България сключва ли застраховка Живот ?
 • В област Добрич спират автомобили от движение без Гражданска отговорност
 • Намаляват обезщетенията по Гражданска отговорност за смърт на пътя, за разлика от други развити страни
 • Комисията за финансов надзор /КФН/ погва застрахователите за ниски тарифи по застраховка Гражданска отговорност
 • гражданска отговорност от ЗАД Викториягражданска отговорност от Армеецгражданска отговорност от Булстрадгражданска отговорност от ДЗИгражданска отговорност от Евроинсгражданска отговорност от Дженералигражданска отговорност от Булинс
  гражданска отговорност от ЗАД ХДИгражданска отговорност от Интерамерикангражданска отговорност от ЛевИнсгражданска отговорност от ОЗКгражданска отговорност от Уникагражданска отговорност от Български имоти